Poncho

Musta_poncho6

Langat: Novitan Nalle ja Säde, molemmista musta väri
Menekki: Nalle 170 g, Säde 125 gPuikot: 7
Malli: Novitan sivuilta, tämä

Musta_poncho1

En tiedä, onnistuinko tekemään jotain väärin, mutta ihan symmetristä ei tästä ponchosta kyllä tullut. Mutta vähät siitä, ainakin se on lämmin! Mallissahan oli käytetty ihania vaaleita pastellivärejä, jolloin nuo paljetit eivät tulleet ihan niin paljon näkyviin. Mustasta ne tosiaan näkyy, vähän on discopallo-olo tämä päällä. 🙂

Musta_poncho3

Ohjeesta poikkesin parissa kohtaa: ohje on tehty aina oikein, itse tein oikean ja nurjan puolen. Tykkään sileästä neuleesta enemmän kuin ainaoikeasta. Myöskään sauman ompeluun en käyttänyt ohjeessa käytettyä lankaa, vaan ompelin sen kaksinkertaisella Nallella.

Musta_poncho4

Olipas muuten taas ihanan kaunis auringonlasku. Paineltiin rantaan kuvaamaan siinä vaiheessa, kun aurinko muuttaa kaikki värit punertavaksi. Ajattelin, että mustassa sillä ei niin ole väliä, mutta niin se vaan mustakin taipuu kuparinruskeaan.

Musta_poncho2

Tässä vielä auringonlaskufiiliksiä rannalta. On se vaan ihanaa kun kevät tulee! Eilen löysin ensimmäisen leskenlehden ja uusia muuttolintuja tuntuu tulevan joka päivä lisää.

IMG_4924

 

 

 

Advertisement

2 thoughts on “Poncho

Add yours

    1. Kiitos Seija! Ihan hauskahan tästä tuli, vaikka edelleen mietin, että voisin noita paljeteja vähän harventaa… 🙂 Mutta ihan loistava viileän kevät- / kesäillan vaate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: