Blogitapaaminen Lankamaailmassa

Muutama viikko sitten sain iloisen yllätyksen; kutsun Lankamaailmaan käsityöbloggaajien tapaamiseen. Jännityksellä menin paikalle katsomaan, mitä tuleman pitää.

Iltaan kuului mukavien, uusien ihmisten tapaamista, tarjoilua, syksyn uutuuksiin tutustumista sekä myös taideterapeutti Merja Lieppisen luento värien vaikutuksesta mielialaan. Tosi mukavaa, hienosti suunniteltu ilta kaiken kaikkiaan! Itse jätin kameran kotiin, kun ajattelin, että kännykällä voin nappaista muutaman kuvan. Päivällä kuitenkin huomasin, että kännykän salama ei enää toimi, joten vapautin itseni kuvausvelvollisuudesta illaksi ja vain nautin inspiroivasta ympäristöstä ja mukavasta seurasta.

Iloisena yllätyksenä tuli lahjakassi kaikille osallistujille. Se piti sisällään syksyn lankauutuuksia sekä työvälineitä.

Lankamaailma1

Lahjakassissa oli syksyn lankauutuuksista nokkoslanka, hyvin mielenkiintoinen uusi tuttavuus.

Lankamaailma2

Muut lahjakassin langat olivat Merino Cotton, johon olin jo alkuillasta lankahyllyjä läpikäydessäni ihastunut ja valinnut niitä kasan ostoskoriini, sekä Nordlysin ohut villasekoitelanka, jolle olikin sopivasti pipo-ohje jo valmiina.

Lankamaailma3

Työvälineitä oli KnitProlta; sukkapuikot, koukku, lankamerkkejä sekä puikkomittari.

Lankamaailma4

Iso kiitos tästä ilahduttavasta lahjasta! 🙂

Illan aikana oli siis paitsi ohjelmaa, myös aikaa tutustua muihin bloggaajiin, sekä tietysti aikaa ostoksille. Itse tein ihania löytöjä; olin jo ennen lankauutuusesittelyä ihastunut Merino Cotton lankaan, jonka koostumus on 50% superwash villaa, 50% puuvillaa. Näistä syntyy jossain vaiheessa huivi itselleni, sitten joskus… 😉

IMG_4565

Selvästi olen nyt ihastunut huiveihin ensimmäisen huivikokeiluni jälkeen, sillä ostoslistallani oli jo Lankamaailmaan mennessä ostaa langat myös edellä mainitun huivin lisäksi Parrot-huiviin.

Lnakamaailma5

Oli tosi mukava tavata muita bloggaajia. Alla on lista ehdottomasti tutustumisen arvoisista blogeista, joiden kädentaitajiin sain tutustua illan aikana:

Eilen tein, Helyes, Kädenjälki, Så vitt jag vet, Tinis vita hem, Hupsistarallaa, Katjun kannoilla, Langan päästä kiinni, Maison Mimizan, Ihan kaikki kotona, Mehukekkerit, Me made crafts, Puikkomaisteri, Nuppu Home, Kristiinan silmukat, Susien Lampaat, Sekaisin sukista ja Ntprtt.

Kiitos erityisesti Lankamaailman henkilökunnalle tosi mukavasta ja inspiroivasta illasta, sekä tietysti blogi-“kollegoilleni”, oli ihan supermukavaa tutustua.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: