Juhlapukukilpailu

JPK7 JPK2

Yhteistyössä Kangaskapinan kanssa.

Kilpailun säännöt lyhykäisesti: Kangaskauppa Kangaskapina tarjoaa kankaat, joista kilpailuun osallistuvat bloggaajat tekevät 50 euron budjetilla juhlapuvun. Kankaat saa jokainen osallistuja vapaasti valita Kangaskapinan juhlakangasvalikoimasta. Puvussa ei saa näkyvissä osissa olla muita kuin Kangaskapinan kankaita.

Täpärällehän se tekeminen taas meni! Ei tarvittu kuin yksi flunssa, joka pisti aikataulut ihan uusiksi. Mutta jotain valmistakin sentään syntyi. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin vielä viilannut yläosaa lisää.

Itse valitsin mustan ja kermanvalkoisen morsiussatiinin pukuuni.
Halusin tehdä kaksiosaisen puvun, runsaalla helmalla. Puku on tarkoitettu kesäjuhliin ja ajatuksena on, että se olisi monikäyttöinen, eli molempia osia voi yhdistellä muidenkin ylä- ja alaosien kanssa. Ainakin satiinisten caprien kanssa tämä yläosa toimisi vallan mainiosti!

JPK5

JPK_kol

Korsettiyläosan ideana on näyttävät “kukat” sekä vinosti kulkevat muotolaskokset. Sama epäsymmetrinen linja jatkuu myös takakappaleella muotolaskoksissa ja vetoketjussa. Oli muuten todella haastavaa saada myös rintamuotolaskokset upotettua näihin vinoihin leikkauksiin! Vetoketjuksi valitsin rouhean metalliketjun.

JPK9

Kuten yleensäkin olkaimettomat vaatteet, tämä tulee muovisilla läpinäkyvillä neppareilla kiinni liiveihin, jolloin liivit eivät nouse puvun alta vilkkumaan.

JPK3

Helma on tehty kahdesta täysympyrästä. Helma on edestä noin 20 cm lyhyempi kuin takaa, eli helman sisäosa näkyy edestä. Helma on ommeltu pussiin, jotta myös sisäosa on siisti. Aika upean näköinen tulisi muuten niinkin, että vuori olisi vaikka musta! Helmaa voi myös tietenkin pitää tyllialushameen kanssa, jolloin siitä saa todella muhkean.

Loppuun vielä pahoittelut huonosti valaistuista kuvista. Yritin sekä salamalla että sisällä luonnonvalossa ikkunan edessä mutta tuo musta on lievästi sanottuna hankala kuvattava. Ulos ei nyt näillä tuulilukemilla ja flunssan jälkimainingeissa ole asiaa kameran kanssa heilumaan. 🙂

Entäpä tuo kilpailu sitten? Äänestys on auki Kangaskapinan sivuilla sunnuntaihin, 15.2.2015 saakka. Käy äänestämässä suosikkiasi täällä!

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: