Puserokokeiluja

Pusero1

Sain muutama viikko sitten suomenkielisen Burda Stylen näytenumeron. Mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan, miten näistä, usein hieman haastavammiksi sanotuista kaavoista saa selvää.

Mallit ovat lehdestä Burda Style 11/2014.

Ensimmäisen puseron malli on numero 105, joka oli lehden ompelukoulussa. Sen kaavat ja  ohjeet olivat erittäin selkeät ja helppolukuiset, kuvalliset ompeluohjeet olivat mainiot. Niiden avulla pärjäisi vasta-alkajakin.
IMG_3819 IMG_3820

Puserossa on vastalaskos pääntieltä helmaan ja takana halkio, joka suljetaan nappilenkillä. Kangas on tilattu Kankaita.comista.

Tässä se vielä päälläni:

IMG_3849

Hihoille oli kaksi pituusvaihtoehtoa; täyspitkä ja 3/4-pituus, joka on tässä tekemässäni mallissa.

Toinen malli on samassa lehdessä, malli 123. Tein sen Eurokankaan Patricia Pepe -neuleesta, jossa on 55% villaa. Puserossa on hauska huivi, joka lähtee puseron etukappaleelta vasemmalta puolelta pääntietä.

Pusero_123

Tämä malli oli huomattavasti haastavampi jo ihan kaavojen piirtämisestä lähtien, mutta oli kyllä kaiken vaivan arvoinen! Huiviosan voi solmia usealla eri tavalla, tai laittaa kaulan ympäri toiselle olkapäälle.

Paita_123b

Puseron helmassa on samasta neuloksesta leikattu “resori”, hihat tein ohjeesta poiketen pelkillä käänteillä, en siis ommellut niihin resoria. Tämä pusero oli joululahja äidille.

Joulu

Hyvää Joulua!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: