Hirmuisen haastavat Apilat

No huh! Tulihan niistä vihdoin valmista! Nimittäin kuukausi sitten myyntiin tulleista Roosa nauha -kampanjan langoista ja ohjeella tehdyistä Apila-sukista. Malli oli lievasti sanottuna haastava ja langat ja puikot niin ohuet, että tällaisella hitaamalla tekijällä meinasi välillä usko loppua työn valmistumiseen.

Näistä tulikin lopulta oikein kunnon matkasukat; niitä on nimittäin tehty niin lentokoneessa matkalla Pariisiin, junassa matkalla Bordeaux´hun kuin bussissa Helsingin ja Tampereen välillä.

Apila1Apila2

Langat olivat siis Taito Groupin Roosa nauha -kampanjan värit 29 (moniväri vaaleanpunainen) ja 51 (tummanharmaa) ja puikot nro 2,5, bambuiset, jotta pääsivät myös lentokoneeseen mukaan. 🙂 Ja malli tuosta Roosa nauha -kampanjan tänä syksynä ilmestyneestä ohjevihkosta. Lisää ihania ohjeita noille langoille on muuten täällä.

Ohjeessa toki sanottiinkin, että malli on harjaantuneelle, mutta koska malli oli niin kertakaikkisen nätti, piti sitä saada kokeilla. Ja ekan sukan jälkeen sisu ei enää antanut periksi luovuttaa, vaan taistelin toisenkin valmiiksi. Hitaasti ja epävarmasti. Haastetta tekivät sekä kantapään että kärkikavennusten kohdistaminen oikeisiin kohtiin niin, että kuvio tulee oikein jalkaterän päälle. Lisäksi en ihan tainnut ymmärtää ohjeen alussa ollutta kierreraitaa, mutta tein sen sitten omalla tyylilläni.

IMG_3670

Lopputulokseen olen melko tyytyväinen, vaikka koosta tulikin omaan jalkaan hieman liian iso. Ehkä näillekin joku käyttäjä vielä löytyy.

Apila4Apila5

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: