Lankoja ja ohjeita hyvää tarkoitusta tukien

Roosa_nauha1

Taas se on täällä! Nimittäin Taitojärjestön kampanja, jolla tuetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaa. Kampanjatuotteina on laadukkaita Pirkanmaan Kotityö Oy:n värjäämiä sukkalankoja 14:sta eri värissä, kaksi ohjekirjaa, sekä vaaleanpunainen lankakeräheijastin.

RN_ohjekuvasto WP_20140917_008

Lankoja on ostettavissa Taito-shopeista sekä verkkokaupasta.

Itse kävin tänään heti töitten jälkeen ostamassa tuon nyt julkaistun ohjekuvaston (äidillä on jo se aiemmin julkaistu, joten se on yhteiskäytössä 🙂 ) sekä neljä kerää lankoja. Ensivaikutelma ohjeista on, että ehkä hieman vaativampia malleja kuin aiemmassa oppaassa. Ja erittäin kirjoneulevoittoisia. Mutta kauniita yhtä kaikki, on vaikeaa päättää, mitä mallia lähden ensimmäisenä toteuttamaan…

Roosa_nauha2

Näistä langoista menee 8o senttiä kerältä ja 50 senttiä jokaisesta ohjekirjasta Roosa nauha -kampanjan tukemiseen, joten nyt voi yhdistää rakkaan harrastuksen ja hyväntekeväisyyden.

Ja tosiaan, lankoja on harmaassa, valkoisessa ja vaalenpunaisessa/pinkissä paljon eri sävyjä, nyt omaan kassiin lähtivät mukaan nämä:

RN_langat

Facebookissa on muuten Roosa nauha -villasukka -niminen ryhmä johon voi lähettää kuvia aikaansaannoksistaan näistä langoista. Innolla jään odottamaan tuloksia! 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: