Neulojan arkihaaste – miten sille kävikään?

Haastoin itseni ja muutkin hyväntekeväisyyshaasteista innostuvat mukaan SPR:n neulekeräykseen Neulojan arkihaaste nimellä toukokuun alussa. Tarkoituksena siis neuloa perussukkia tai -lapasia SPR:n hyväntekeväisyyskohteisiin jaettavaksi.

Omalta kohdaltani kolmen kuukauden väli-, automatka- ja telkkarikatseluneulontojen tulos on tässä:

Sukkia siis kertyi kaikkiaan kahdeksan paria muiden neulontojen ohella, eli kaksi paria jokaista kokoa. Lankakerien loppuja (yhtään uutta en siis ostanut, eri sävyisiä kerien pohjia oli vaikka kuinka) kului tähän aikaansaannokseen yhteensä 647 grammaa. Ihan mukava langanpoisto-operaatio siis!

Neulojan_arkihaaste2

Käyn ensi viikolla viemässä SPR:n keräyspisteeseen nämä. Jokainen pari on asianmukaisesti toisiinsa kiinnitettynä, etteivät joudu eroon toisistaan.

Parit

Vaikka tämä keväällä päättynyt haaste onkin nyt ohi, jatkan silti välityösukkien tekemistä. Näille kun on aina kysyntää eri tempauksissa ja keräyksissä. Ja kuten aiemmassa postauksessa kirjoitin, tämä SPR:n avustuskeräys on auki jatkuvasti ja tarvetta uusille sukille/lapasille/pipoille (siinä missä kaikille muillekin vaatteille ja asusteille) on suuri.

Advertisement

2 thoughts on “Neulojan arkihaaste – miten sille kävikään?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: