Huikean hyvä miesten housukaava

Miehen_housut_kol

Loppukesästä viime vuonna eksyin taas haaveilemaan Voguen sivuille heidän kaavoistaan. Yleensähän ne ovat aivan huikean kalliita (monta kymppiä per kaava), mutta voi ihanuutta, silloin sielläkin oli ale! Ja millainen ale! Kalleimmat kaavat taisivat olla 4 dollaria, suurin osa tätäkin halvempia. Koska tuohon summaan lisätään melkoisen kallis käsittely- ja toimituskulu (55 dollaria), oli tietenkin “silkkaa säästöä” ostaa mahdollisimman paljon samaan pakettiin. Teimme tiluksen yhdessä ystäväni kanssa ja saimme siis toimituskulut puoliksi. Itse koitin valita monia mahdollisimman perinteisiä malleja, jottei ostokseni olisi heti sesongin vaihtuessa jo vanhanaikaisia. Tietenkin mukaan sattui muutamia vähän haastellisempiakin malleja, joita Voguen kaavmallisto on pullollaan. Upea valikoima!

Tilasin kaavat siis täältä ja tuo kyseinen housukaava on tämä. Ehkä kaikkein parhaaksi tähän mennessä tuosta kaavanipusta on osoittautunut miesten housukaava. Kokoja tuossa kaavassa on 7 kpl. Olen tehnyt tällä sekä villakankaiset (polviin asti vuoritetut) että jonkin verran elastaania sisältävät ohuemmat polyesterikankaiset housut. Tällä viikolla valmistui vielä yhdet puuvillaiset kesähousut. Malli on aivan erinomainen, eikä näihin yksiinkään ole tarvinnut tehdä juuri mitään muutoksia miehelleni ommellessa.

Vogue_kaavat

Voguen kaavoja voi tilata monista kangaskaupoista, mutta jos olet itse kiinnostunut ostamaan useampia kaavoja, kannattaa olla lähiaikoina hiirisormi tarkkana, koska ale on alkanut ja hinnat senkun laskevat! 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: