Valepalmikkoa

Lanka: 7 veljestä

Puikot: 3,5

Näin joku aika sitten Hääräämö-blogissa kauniin valepalmikon ohjeen, ja pakkohan sitä oli myös kokeilla. Mallin tuohon hauskaan kuvioon voit käydä katsomassa täältä. Tosi hauska ja nätti malli, eikä tarvitse kuljetella lisäpuikkoa tämän kuvion tekemistä varten.

Eripari

Eripari2

Ensimmäiseen versioon tein kuviota ihan kärkeen asti, mutta sitten totesin, että tuo mallissakin käytetty sileä kärki on kauniimpi.

Valmiit_palmikkosukat

Käytin näihin ihan Seitsemän veljeksen kääreestä löytyvää sukkaohjetta, paitsi että varteen laitoin 50 silmukkaa, kun kuvion takia täytyi olla viidellä jaollinen määrä. Kantalappuun käytin 23 silmukkaa, niin kuvio jatkui kauniisti kannan molemmilla puolilla.

Nämä olivat muuten ensimmäiset maailmalla mukanani puikoilla reissanneet sukat. Olen monesti miettinyt, että saakohan lentokoneeseen viedä neulepuikkoja. Yleensä se on tullut vasta juuri lähtiessä mieleen, enkä ole sitä tullut selvittäneeksi. Nyt tarkistin asian ja Finnavian sivuilla ohjeistetaan, että puiset ja bambuiset puikot on ok, metallisia ei saa viedä. Bambupuikot siis matkasivat mukanani Berliiniin ja takaisin ja sukat kutoutuivat lentojen aikana. Eikä kukaan huomauttanut mistään mitään. Tämän jälkeen ei tule olemaan vaikeaa viihtyä pitkilläkään lennoilla! 😉

Toisenlainen “valepalmikko”-kokeilu löytyy tästä postauksestani.

Advertisement

2 thoughts on “Valepalmikkoa

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: