Patinoituja hopeakoruja

Olen saanut vuosia sitten kauniin hopeisen sormuksen, jossa on iso luonnonkivi koristeena. Halusin tehdä tälle kaunottarelle kaveriksi riipuksen. Koska sormus on niin kookas, että sitä ei käsineen kanssa voi pitää, olen nimennyt sen kesäsormukseksi. Ajattelin, että sen kanssa pidettävä riipus voisi sopia nahkanyöriin, nahkaiset korut kun jotenkin kanssa tulee miellettyä useammin kesällä pidettäväksi.

 

Riipus_ja_sormus

Tein riipuksen ohuesta hopeasavilaatasta niin, että ensin painoin muutamia erikokoisia reikiä ja sen jälkeen korostin reikien reunoja pursottamalla ohuet reunukset. Näin sain niihin vähän samaa fiilistä kuin sormuksen rei´itykseen. Lopuksi patinoin korun. Patinointia tulee ainakin omissa töissäni käytettyä niin usein, että tein siitä ihan erillisen postauksen, sen voit käydä lukemassa täältä.

Toinen kesäinen (?) korusetti on tehty kolmea eri työtapaa yhdistämällä. Siinä on ensin tehty kuviolaatalla tiilikuvio pohjalle, sen jälkeen lisätty pienille muraatinlehdille tehdyt lehtikuvioinnit ja lopuksi vielä lehtiä yhdistävä köynnös pursottamalla.

Muratinlehtikorut

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: