Palmikkoneuleita lämmittämään pakkaspäivänä

Sään kylmetessä teki mieli kokeilla asustesetin tekoa. Pipoista oli huonoja kokemuksia aiemmilta yrityksiltä, joten olin aika epävarma sen suhteen. Jälleen kerran kuitenkin Novitan sivuilta löytyi näyttävä mutta kuitenkin selkeäsanainen ohje, joten uskaltauduin kokeilemaan. Ohje löytyy täältä. Käytin Seitsemän veljeksen väriä 44 ja puikkoja 4 (pyöröpuikkoja kokoja 3 ja 4). Ohjeessa oli huiviin isompia suositeltu, mutta kun sellasia ei juuri sillä hetkellä ollut niin näillä mentiin ja hyvä tuli! 🙂

Image

Kokemattomuuteni erilaisten kuvioitten neulomisessa huomaa siinä, että aina en tuota kuvio-ohjetta osaa lukea oikein ja tulee virheitä. Niin tässäkin, mm. baskerin palmikko on aloitettu väärästä kohtaa.
Positiivista on kuitenkin se, että koko setistä tuli erinomaisen onnistunut, myös baskerista päähän sopiva ja resorista tarpeeksi löysä, jottei otsassa ole raitaa käytön jälkeen. 🙂
Tumput

Tumppujen malli on tosi siro ja kaunis, tuntuu, että se istuu mun käteeni jopa paremmin kun Novitan perusmalli, se resorilla varustettu. Näistä on tullut ihan suosikit!

Kaulaliina

Kaulalinan kuvio tuntui alkuun tuskaisen hitaalta tehdä (ehkä sittenkin olisi pitänyt käydä hankkimassa ne isommat puikot…) mutta kun alkuun pääsi ja kuvio tuli tutuksi niin työ alkoi edetä myös tv:n edessä.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11628479/?claim=bfth3akrmqa”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Advertisements